irányítási rendszerek

A Rába Járműalkatrész Kft. integrált irányítási rendszere

A Rába Járműalkatrész Kft integrált irányítási rendszert vezetett be és működtet, mely a vevői elvárásoknak megfelelően kiterjed az:

  • IATF 16949:2016 Gépjárműipari Minőségirányítási Rendszerszabvány szerinti minőségirányítási rendszerre
  • ISO 14001:2015 Környezetközpontú Irányítási Rendszerszabvány szerinti környezetirányítási rendszerre
  • ISO 45001:2018 Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonságirányítási Rendszerszabvány szerinti MEB irányítási rendszerre (Rába Járműalkatrész Kft Móri Gyár)

A vállalat menedzsmentje a minőséget, környezetvédelmet és munkahelyi egészségvédelmet elsőrangú vállalati célnak tekinti, felvette alapelvei közé, elkötelezettségét a minőségi, környezeti, egészségvédelmi és biztonságtechnikai politikában fogalmazta meg.

Az integrált irányítási rendszer működtetése során folyamatszemléletű megközelítés alkalmazásával, figyelemmel kíséri és méri folyamatainak eredményességét a folyamatos fejlesztés biztosítása érdekében.

A vevők bizalmát és megelégedettségét, piaci sikereit a versenyképes ár és a szállítási határidő betartása mellett termékeinek egyenletes, jó minőségével éri el. Arra törekszik, hogy neve garanciát jelentsen mindazok számára, akikkel a vállalat kapcsolatban áll.

Az irányítási rendszerekkel kapcsolatban letölthető dokumentumok: