irányítási rendszerek

A Rába Nyrt. elkötelezett a teljes körű minőségmenedzsment megvalósítása mellett

A Rába a minőség fogalmát stratégiai koncepcióként értelmezi termékeire, belső és külső folyamataira és nem utolsó sorban az érdekelt felekkel kapcsolatos tevékenységekre vonatkozóan.

Minőségügyi folyamata a gyártással nem ér véget, kiemelt figyelmet szentel a beszállítói és vevő folyamatokra, a tőlük érkező visszajelzésekre.

A Társaság célja a folyamatos fejlődés, minőségügyi rendszerét is folyamatosan fejleszti annak érdekében, hogy meg tudjon felelni minden, a Társaságot és a minőségirányítási rendszert érintő elvárásnak.

A Rába Nyrt. a fenntartható fejlődés és növekedés biztosítása, a környezetvédelmi tevékenység szabályozott körülmények között történő végrehajtása és a folyamatos fejlesztés biztosítása érdekében környezetközpontú irányítási rendszert működtet. Kiemelt cél a környezetszennyezés megakadályozása, a környezetterhelés folyamatos csökkentése, a megfelelési kötelezettségek teljesítése.

A munkahelyi egészségvédelmi és biztonság irányítási rendszer működtetésével és annak keretében elvégzett kockázatértékelések végrehajtásával a Társaság célja a kockázatok és lehetőségek feltárása, kezelése, az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtése, a MEB irányítási rendszer folyamatos fejlesztése.

A Társaság irányítási rendszereit folyamatosan értékeli, fejleszti annak érdekében, hogy tevékenysége a változó üzleti és jogszabályi környezet között is mindig működőképes és eredményes legyen.