Megérkezett az új szabászgép a Rába Járműalkatrész Kft-hez

A Rába Járműalkatrész Kft. 2022-ben új irányt vett, bevezetve a KURIS Cutty szabászgépet. Ez a gép ideális alacsony rétegű textíliák és speciális anyagok, mint például műbőrök és bőrök, vágására. Emellett kiválóan használható mintákhoz és a ruházati, bútor és autóipar tömeggyártásához. A gép precíz vágást tesz lehetővé problémás kontúrokkal rendelkező alkatrészek esetén is.

A vágógépet egy személyi számítógép és egy kontúrvezérlő irányítja. A gép operációs rendszere települ a számítógépre, amely lehetővé teszi az egyedi programok futtatását a gépen. A beruházás fontos része egy alkatrészszerkesztő és terítékrajz-készítő szoftver is, amely jelentősen hozzájárul az optimális anyagfelhasználáshoz.

Az új KURIS Cutty szabászgép nemcsak magas minőségű termelést tesz lehetővé, de éves szinten jelentős anyagmegtakarítást is biztosít, ami növeli a vállalat bevételeit.

A gép használatával nemcsak pontosabb kontúrokat és jobb anyagkihozatalt érünk el, hanem megkönnyítjük a varrónők munkáját is. Az új gépen szabott anyagok varrása könnyebb, és ezáltal a becsípődéses hibák száma is csökken.

Nagy örömünkre szolgál az új beruházás és bízunk benne, hogy hosszú éveken át magas minőségű üléshuzatainkat milliók autójában láthatjuk majd.