Az idei Rába nap: Cégünk hagyományos családi rendezvénye

Az őszi időszak beköszöntével ismét megrendezésre került a Rába cégcsoport hagyományos családi napja, a Rába nap. Ez a már hosszú évek óta fennálló esemény minden évben izgalommal várt pillanat cégünk dolgozói és családtagjai számára. Idén sem maradt el a nagyszerű mulatság, ahol számos szórakozási lehetőség várta a résztvevőket.

Az eseményt az időjárás is kegyesen kezelte, így a szabadtéri rendezvény minden résztvevője élvezhette a meleg, nyárias időt. Az idei Rába nap a szokásosnál is gazdagabb programokkal és élményekkel szolgált mindenki számára.

Az egész napos rendezvény alatt változatos koncertek szórakoztatták a vendégeket, ahol zenekarok és előadók fergeteges műsort adtak elő, hogy fokozzák a hangulatot. Délelőtt a TáncolKODO néptáncegyüttes lépett fel és vonta be a közönséget előadásába, majd 13 órakor a Griff együttes vidám dalaira lehetett táncolni. Délután a Falcon Project rock zenéjére, végül Horváth Tamás és zenekera élő koncertjére tombolhatott a közönség.

A zene mellett a gyermekeknek egy óriási, színes játszópark állt rendelkezésre, ahol vidáman játszhattak, illetve a különféle kézműves tevékenységekkel próbálhatták ki kreatív adottságaikat.

 

A sportok kedvelői is aktív részesei lehettek az eseménynek, hiszen számos különböző sportágban tehetett próbát mindenki. Az asztali tenisztől a kosárlabdán át egészen a csocsóig terjedő palettán bárki kipróbálhatta képességeit.

A horgászverseny nagy népszerűségnek örvendett, és a tó partján számos tehetséges horgász próbált szerencsét. A megmérettetés hajnalban, 6 órakor kezdődött, és egészen 10 óráig tartott, lehetőséget adva a résztvevőknek a legnagyobb vagy a legtöbb hal kifogására. Ebben az évben rekordszámú, több mint 60 jelentkező indult el az eseményen.

Ezen felül egy izgalmas főzőverseny is része volt az eseménynek, ahol a legrátermettebb szakácsok mutathatták meg tehetségüket. A részvétel fő feltétele az volt, hogy az étel bográcsban készüljön, ezért mindenki szabadon választhatta meg, milyen fogást készít el és indít a főzőversenyen. Az ételek kiválóak voltak, és összesen 12 csapat indult el a játékban. Három kategóriában lehetett nyerni: a legfinomabb étel, a legkreatívabb szakács és a legszebb tálalás díja is gazdára talált.

A felsorolt szórakozáson kívül pedig a tombolasorsolás is izgalmas pillanatokat tartogatott. Értékes nyereményekkel gazdagodtak azok, akiknek szerencséjük volt a sorsoláson. Az eseményt tovább fokozta a korlátlanul fogyasztható pop-corn és vattacukor. A nap során a Rába vezetőinek saját készítésű rusztikus olasz pizzái adtak igazi kulináris élményt mindenkinek.

Az idei Rába nap minden korosztály számára kellemes élményt nyújtott. A gyermekek vidáman játszhattak és alkothattak, míg a felnőtteknek lehetőségük volt kikapcsolódni és szórakozni a kellemes őszi időben.

A rendezvény sikere a résztvevők jó hangulatán és a családias atmoszférán alapult. Mindannyian örülünk, hogy ilyen sokan ellátogattak, és jól érezték magukat ezen a fantasztikus napon.

A Rába nap hagyománya tovább él, és minden évben izgalommal várjuk, hogy újra együtt lehessünk és emlékezetes pillanatokat élhessünk át.