A szervezeti fejlesztés is fókuszban a Rába Futómű Kft-ben

A Rába Csoport átszervezésének velejárója és legfontosabb küldetése a szervezeti kultúra és működési modell megváltoztatása. A kitűzött hosszútávú tervek megvalósításához a szakmailag felkészült munkavállalói közösség és a transzparens vezetői működés elengedhetetlen.   

A menedzsment a gazdasági elvárások mellett célul tűzte ki, hogy a munkatársak együttműködését, illetve a belső/külső kommunikációját is fejlessze modern eszközök, megoldások alkalmazásával.

A Rába Futómű Kft. vezetősége – karöltve a Holding vezetésével – komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a szervezet előtt álló feladatokat minél hatékonyabban oldja meg és fejlessze munkatársait az eredményes munkavégzésben.

Ennek kapcsán, a Rába Futómű Kft. vezetői csapata, belső kohézióját erősítve külön tréningen ismerkedett meg egy modern szervezet-fejlesztési módszerrel, ami őket és csapataikat is támogatni fogja a változó üzleti környezethez való alkalmazkodásban.

A menedzsment elkötelezett annak érdekében, hogy folyamatainak, szervezeti kultúrájának változtatásával olyan munkavállalói közösséget építsen, amely képes és hajlandó a távlati tervek és célok megvalósítására.

Hiszünk abban, hogy a csapatmunkában olyan lehetőség van, ami a szinergiákat erősítve képes a stratégia megvalósítására. Az elkövetkező időszakban újabb korszerű fejlesztési megoldásokat fogunk kidolgozni a vállalatunk sikeressége érdekében.