Management systems

A Rába Nyrt. elkötelezett a teljes körű minőségmenedzsment megvalósítása mellett

Rába understands the concept of quality as a strategic concept for its products, internal and external processes and last but not least for its activities with skateholders.

Its quality process does not end with production, it pays special attention to the supplier and customer processes and their feedback.

A Társaság célja a folyamatos fejlődés, minőségügyi rendszerét is folyamatosan fejleszti annak érdekében, hogy meg tudjon felelni minden, a Társaságot és a minőségirányítási rendszert érintő elvárásnak.

A Rába Nyrt. a fenntartható fejlődés és növekedés biztosítása, a környezetvédelmi tevékenység szabályozott körülmények között történő végrehajtása és a folyamatos fejlesztés biztosítása érdekében környezetközpontú irányítási rendszert működtet. Kiemelt cél a környezetszennyezés megakadályozása, a környezetterhelés folyamatos csökkentése, a megfelelési kötelezettségek teljesítése.

A munkahelyi egészségvédelmi és biztonság irányítási rendszer működtetésével és annak keretében elvégzett kockázatértékelések végrehajtásával a Társaság célja a kockázatok és lehetőségek feltárása, kezelése, az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtése, a MEB irányítási rendszer folyamatos fejlesztése.

A Társaság irányítási rendszereit folyamatosan értékeli, fejleszti annak érdekében, hogy tevékenysége a változó üzleti és jogszabályi környezet között is mindig működőképes és eredményes legyen.