Our company modernises its production processes with the installation of the Gleason Phoenix 600G tooth grinding machine

A Rába Futómű Kft. büszkén jelenti, hogy a vállalat egy újabb mérföldkőhöz érkezett a gyártás terén. A cég mostanra üzembe helyezte a Gleason Phoenix 600G nevű kiváló minőségű fogköszörű gépet a 67 000 m2-es csarnokban található új fogazó területén.

A Gleason Phoenix 600G gép rendkívül sokoldalú és hatékony. Nem csupán tehergépjárművek futóműveiben használt hajtókúpkerék és tányérkerekek gyártására képes, hanem a legnagyobb mezőgazdasági erőgépek igényeit is kiszolgálja a fogaskerekek pontos és precíz megmunkálásával. Az új berendezés nagyobb sebességet és megnövelt nyomatékot kínál, miközben rövidebb és gyorsabb mozgásokkal összehangolja ezeket a jellemzőket. Ez a kombináció jelentősen növeli a termelékenységet, és hatékonyabbá teszi a gyártási folyamatot a korábban használt gépekhez képest.

x

Az új Gleason gép rendkívül rugalmas és sokoldalú. Képes különböző alkatrészek geometriájához igazodni, beleértve a futómű főhajtóművek spirál és hipoid fogaskerekeit, valamint differenciálművek egyenes fogú kúp-tányérkerekeit is. Ennek eredményeként a gyártók és a tervezők széles skálájának szolgáltat kiemelkedő minőségű alkatrészeket.

Az egyik különleges tulajdonsága ennek a Gleason gépnek a munkadarab bemérésének a képessége. A gép pontosan beméri a köszörülni kívánt munkadarabokat, majd, ha szükséges, önmaga elvégzi a korrekciókat. Ez a funkció tovább javítja a munka hatékonyságát és a minőséget.

xx

A Rába Futómű Kft. elkötelezett a legmagasabb minőségű termékek előállítása iránt, és az új Gleason Phoenix 600G gép telepítése segít a cégnek abban, hogy még hatékonyabban szolgálja ki ügyfeleit. Továbbá a vállalat büszke arra, hogy folyamatosan fejleszti gyártási folyamatait a legújabb technológiák használatával.

xxx