Dolgozói jótékonysági garázsvásár a Bóbita Gyermekotthonért

Október első hetében a Rába Járműipari Holding Nyrt. dolgozói részére egy garázsvásárt rendezett. Az eseményen különböző Rábás ajándéktárgyakat lehetett vásárolni az eredeti ár töredékéért. Az értékesítésnél a “becsületkassza” elv érvényesült, mindenki a termék értékétől függetlenül, saját belátása szerint fizetett. A garázsvásár központi célja pedig az volt, hogy a teljes bevételt egy gyermek alapítvány kapja.

A Rába Nyrt. dolgozói a héten ellátogattak a győri Bóbita Különleges Gyermekotthonba, ahol átadták a garázsvásáron összegyűlt pénzből vásárolt fejlesztő eszközöket és játékokat. A meglepetések között volt Montessori hinta, száraz medence sok-sok színes labdával, többfunkciós xilofonos járóka, bordásfal és még számos Montessori típusú interaktív oktató játék. Ezek az eszközök mind természetes anyagokból készültek és segítik fejleszteni a gyerekek motoros képességeinek helyes fejlődését, logikus gondolkodását, kreativitásukat, figyelmüket és más készségeiket, a rengeteg játék- és tanuláslehetőséggel.

Bagarus-Erdélyi Zsuzsanna a gyermekotthon vezetője a következő szavakkal fejezte ki köszönetét:

„A Bóbita Különleges Gyermekotthon kis lakói nevében szeretném megköszönni az otthonunk részére vásárolt fejlesztő eszközöket! Az eszközök egy része intézményünk Fejlesztőházába kerültek elhelyezésre, ahol a gyermekeink komplex korai fejlesztéséhez tudjuk használni őket. Az otthonunkban rendszeres fejlesztést kapnak az arra rászoruló kisgyermekek, ezért nagy örömmel fogadtuk felajánlásukat, hiszen nagy segítséget jelentenek a kicsik terápiájához.”

A Rába Járműipari Holding Nyrt. szeretné mégegyszer megköszönni minden kedves munkatársának, hogy részt vettek az első Rába Garázsvásáron, és ezzel segítettek a gyermekotthon kis lakóinak örömet szerezni. Nélkülük, nem tudott volna létrejönni ez a kezdeményezés! A Rába Nyrt. kiemelten elkötelezett a társadalmi felelősségvállalásban, és büszke a dolgozóira, akik aktívan részt vesznek és támogatják a közösséget. Az ilyen közös projektek még jobban össze fogják kovácsolni a vállalati közösséget, és továbbra is együtt tudnak működni a jövőbeli jótékonysági kezdeményezésekben.