TECHNOLÓGIAI CENTRUM

Alapításának 115. évfordulóján, 2011-ben nyitotta meg Technológiai Centrumát a Rába. Az intézetben a társaság egy bemutatóközpontot is kialakított, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt kutatás-fejlesztési bázis mellett.

Az itt látható egyedülálló cégtörténeti gyűjtemény felsorakoztatja a Rába emblematikus gyártmányait a XX. század elejétől egészen napjainkig. Az 1400 négyzetméteres bemutatótéren olyan járműritkaságok is helyet kaptak, mint a cég legelső gyártmánya 1897-ből, az ETO sportolóinak autóbusza, a „röhögő lavór” a negyvenes évekből, vagy a II. világháború legsikeresebb terepjárója, a Rába Botond egyetlen megmaradt példánya.

A gazdagon illusztrált tablókon és a vitrinekben őrzött tárgyi emlékeken keresztül a Rába évszázados története, a győri ipartörténet és a hazai járműipar fontos fejezetei elevenednek meg. A látogatók megismerhetik a társaság legújabb fejlesztéseit és azokat a termékeket, amelyeket a Rába a globális járműipar vezető vállalatainak szállít napjainkban.
Kisfilmünk segítségével a gyártási folyamatokba is bepillantást nyerhetnek az érdeklődők.

A bemutatóközpont előzetes bejelentkezés alapján, maximum 30 fős csoportokban ingyenesen megtekinthető.
Győrieknek és a távolabbról érkező vendégeknek, egykori és jelenlegi Rábásoknak, iskolás csoportoknak és a veterán járművek szerelmeseinek egyaránt érdekes csemegéket tartogat a kiállítás. Várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Előzetes időpont-egyeztetés szükséges!

Kapcsolat: 
Rába Járműipari Holding Nyrt.
9027 Győr, Martin u. 1.
Mobil: +36 30 9555 829
Mail: info@raba.hu