KARRIER
Kedves Érdeklődő!

Köszöntjük honlapunk álláskereső oldalán. A következőkben vállalatunknál megüresedett, aktuális pozíciókról és gyakorlati helyekről olvashat.

Álláskeresésének megkönnyítése céljából, oldalunkon végzettségének megfelelően választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb álláslehetőséget. Felhívjuk figyelmét, hogy e menüpont alatt mindhárom leányvállalat álláshírdetései összegyűjtve találhatók meg. Vállalatunk három telephellyel rendelkezik  (Győr, Mór, Sárvár). Minden meghírdetett pozíció mellett kiemelten feltüntetve szerepel a munkavégzés helye. Kérjük, pályázatát ennek figyelembevételével küldje be, valamint pályázatának beadásakor kérjük, jelölje meg tárgyszóként a pályázott pozíció megnevezését, a telephely feltüntetésével. (Pl: "Tárgy: pályázat - gépészmérnök - Győr" vagy "Tárgy: pályázat - varrónő - Mór")

Ha megfelelő munkakört talál, úgy a hirdetésben feltűntetett elérhetőségek valamelyikére küldje el önéletrajzát, vagy a megadott telefonszámon érdeklődjön munkatársainktól.

Amennyiben végzettségének megfelelő munkakört a keresés időpontjában nem tudunk felkínálni, úgy kérjük, önéletrajzát a cv.human@raba.hu email, vagy Rába Járműipari Holding Nyrt, 9027 Győr, Martin u. 1. szám alatti címre küldje, hogy regisztrálni tudjuk.