CÉGPROFIL - SÁRVÁRI TELEPHELY

 

Sárvári telephely

A sárvári telephelyünk elsődlegesen a haszon- és személygépjármű iparnak szállít forgácsolt alkatrészeket.

Kiemelten a haszongépjármű-futómű, személygépkocsi és motortéri alkatrészek megmunkálása (ékszíjtárcsák, gyűrűk, ház jellegű alkatrészek), illetve egyéb alkatrészek előállítása tartozik kompetenciánkba (gömbcsapok, tengelyek, tengelycsonkok, féktárcsák, kereszttengelyek, nyomtávkarok, kapcsolóagyak, ékszíjtárcsák, bolygókerék-hajtómű és egyéb csatlakozóelemek). A fentiekből összeállított, szerelt részegységeket is szállítunk vevőinknek, amelyek futóművekbe, fékszerkezetekbe épülnek be.

Főként acél alapanyagból készült termékeket állítunk elő, húzott vagy hengerelt rúd alapanyagból, szürke és gömbgrafitos öntvény vagy kovács előgyártmányból. Az előgyártmányok hazai vagy európai forrásokból származnak.

Kooperációs partnereink biztosítják a késztermék előállításához szükséges, és esetlegesen hiányzó technológiákat, felületkezeléseket, illetve hőkezeléseket.

A sárvári telephelyen gyártott alkatrészek olyan termékekbe épülnek be, mint az ArvinMeritor és a Dana által gyártott teherautó futóművek, John Deere, Claas traktorok futóművei, Peugeot, Renault, Nissan és Opel személygépjárművek motorjai.

Referenciák: NAF AG, Rába Futómű Kft. Denso Gyártó Magyarország Kft., Deutz AG, CLAAS Group, Pöttinger GmbH

Alkalmazottak száma: 270 fő
Terület:   112 000 m2
Beépített terület:   21 000m2


TANMŰHELY

Gyárunkban kiemelt figyelmet fordítunk az utánpótlás oktatásának, így a sárvári gépipari szakközépiskolával együttműködve közel 40 fő fiatal sajátítja el a szakma alapjait, valamint a legkorszerűbb ismereteket tanműhelyünkben.

oktató CNC eszterga oktató marógép

Megközelíthetőség