PÁLYÁZATOK - HEFOP

 

HEFOP-3.4.1/05/1-2005-11-0009/2.0 számú pályázat

KÉPZÉSSEL AZ ÜZLETI SIKERÉRT

A Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft. élve a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) kínálta lehetőséggel pályázatot adott be.

A pályázat HEFOP/2005/3.4.1 hivatkozási számú "A vállalkozói készségek és a munkavállalók alkalmazkodóképességének fejlesztését célzó képzések támogatása" alintézkedés részeként került meghirdetésre.

A Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft. pályázatát a Bíráló Bizottság döntése alapján a HEFOP Irányító Hatóság támogatásra érdemesnek ítélte.

A képzési program 2006. január 1-től 2007. december 31-igtartott, melyen 380 fő vett részt a móri és a sárvári telephelyen a gyártásban dolgozóktól a felsővezetőkig. A program minden terület számára biztosítja a széles körben használható tudást, valamint a korszerű termelésben és vállalatirányításban nélkülözhetetlen ismereteket.

A program az Európai Unió társfinanszírozásával a Nemzeti Fejlesztési Terve Humán Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében pályázati úton elnyert támogatás felhasználásával valósult meg.

További oldalak